CE SPUN ALȚII DESPRE NOI

Dan Ritea

Tel. Contact:

Colaborarea cu dumneavoastra a fost eficienta din toate punctele de vedere.

In primul rand am apreciat disponibilitatea continua pentru comunicare si solutionare dar mai ales promptitudinea reactiilor la problemele intalnite.

Va multumesc!

Administrator RIFORCON TRANSILVANIA SRL / Dej

Am primit ajutorul de care am avut nevoie in toate problemele intampinate in timp eficient, ceea ce a contat in primul rand pentru noi si am primit recomandarile si directiile necesare pentru diferite situatii, fie ca erau sau nu de domeniul consultantei. Am apreciat cel mai mult relatia de colaborare care nu a fost formala in ideea de rigida, ci am observat interesul in conversatii pentru partea de misiune, valori si scopul firmei, pentru incurajarea de care avem nevoie la inceput de afacere, pentru abordarea si calitatea afacerii noastre. As recomanda cu siguranta prietenilor firma voastra prin prisma eficientei de care noi am avut parte si calitatea informatiilor primite.

Mult spor in ceea ce faceti!

 

Director general FRESHBOX BROTHERS SRL-D / Catanele, Arges

Andrei Ivan

Tel. Contact: 0746430365

Dr. Stancu Ramona

Tel. Contact:

Colaborarea cu firma dumneavoastră a fost foarte buna si productiva. De asemenea v-as recomanda si la alți colegi, ceea ce am si făcut. Va multumesc pentru tot si sper sa colaboram si pe viitor.

Administrator RAMDEEA MED SRL / Satu Mare

 

“Initial, aveam mari emotii in legatura cu accesarea unor fonduri. Parerile unora legate de birocratie, timp pierdut, incertitudinea unui succes, toate erau pe prim plan…

Datorita consultantului, toate temerile mele s-au diminuat si am inceput proiectul. Apreciez foarte mult buna comunicare, promptitudinea raspunsurilor dar si atentia acordata fiecarei intrebari puse de mine, increderea si disponibilitatea acordata.

As recomanda cu incredere aceasta firma de consultanta (deja am facut-o), oricarui prieten care doreste sa acceseze fonduri sau programe, pentru ca am inteles ce mult conteaza o buna comunicare cu consultantul.

 

Director LASER TRANSILVAN SRL / Dej

Monica Muresan

Tel. Contact: 0744616216

Ing.Mihai Nitulescu

Tel. Contact:

Suntem foarte incantati de colaborarea pe care am avut-o cu firma dumneavoastra deoarece informatiile si consilierea primita au fost profesionale si axate pe nevoile clientului.

Cel mai mult ne-a placut in aceasta colaborare faptul ca am primit cele mai potrivite solutii si servicii in domeniu Finantarilor Europene.

Recomandam tuturor persoanelor, firmelor care vor sa achizitioneze echipamente sa va contacteze, pentru a beneficia de o consultanta eficienta si profesionala.

Va multumim pentru colaborarea avuta si speram cat de curand la una noua. 

Asociat GROUP KMN SRL / Baia Mare

Apreciez colaborarea cu dumneavoastra.

De ce?

  1. Integritatea dumneavoastra
  2. Onestitatea – legat de șansele reale de a câștiga un proiect
  3. Stăpânirea obiectului colaborarii.

As recomanda colaborarea cu dumneavoastra si altor persoane.

Cu considerație – dr. Camelia Capusan

Asociat Centrul Medical Marasti SRL / Cluj-Napoca

Dr. Camelia Capusan

Tel. Contact:

Arh. Robert Farczadi

Tel. Contact:

“In calitate de client am avut o colaborare fluida cu Human Inspire SRL. Am apreciat mult dinamica si profesionalismul lor si ii recomand tuturor celor care doresc sa isi dezvolte un proiect cu un minim de bataie de cap.”

Administrator Project-A SRL / Cluj-Napoca

Salut Petru,

1. Sunteți transparenți, mereu cu informațiile la voi și nu doar informații, ci și explicații pe limba mea. Asta mi s-a părut foarte tare: că am putut să înțeleg, în ciuda termenilor și expresiilor cu care nu eram familiarizat. Deci, a fost o colaborare reușită, mai ales că am accesat finanțarea.
2. Mi-a plăcut că, deși erau foarte multe păreri în media și online, tot felul de informații, am știut că voi sunteți una dintre sursele credibile.
3. V-am recomandat deja. Deci, o sa sune telefonul în curând 🙂 De ce? Am zis mai sus.

 

Director general Alunainteriors / Cluj-Napoca

Andrei Gherman

Tel. Contact: 0758656656

Felicia Pascu

Tel. Contact: 0741092899

Salut Petru,

Cel mai mult mi-a plăcut în această colaborare profesionalismul, confidențialitatea și faptul că este o echipă tânără cu potențial de afirmare. Menționez că am recomandat această firmă și altor colaboratori. O voi recomanda și în viitor.

 

 

Administrator Ambiental Land SRL / Viseu de Sus

Salut Petru,

Seriozitatea și profesionalismul sunt esențiale în tot ceea ce facem.Am găsit aceste calități la voi și de aceea v-am ales. Succes în atingerea obiectivelor propuse.

 

 

 

Director General R&R GAS SRL / Dej

SEBASTIAN DANCIU

Tel. Contact: 0734771311

Corovei Mihaela

Tel. Contact: 0753153354

Colaborarea cu HUMAN INSPIRE SRL a fost foarte benefica pentru firma noastra, o colaborare foarte deschisa cu foarte multe sugestii care ne-au ajutat si ne-au indrumat spre decizia cea mai avantajoasa  pentru firma noastra.

Mi-a placut raspunsul promt pe care l-am primit de fiecare data cand am avut o nelamurire sau intrebare.

Am recomandat aceasta firma mai multor prieteni care au firme si as recomanda-o pentru ca la momentul de fata in Romania consider ca exista multe firme de consultanta, dar nu toate sunt pentru a acorda ajutorul necesar.

Ma bucur ca am colaborat si sper sa mai colaboram si pe viitor!

 

Administrator MIKA TRANS S.R.L. / Campia-Turzii

Salut Petru,

Colaborez cu firma de consultanță a domnului Petru Lazăr pe un proiect național, proiect care a fost câștigat și care, cu ajutorul domniei sale, urmează să fie implementat. Apreciez, în primul rând pregătirea fără cusur în ceea ce face, sinceritatea și onestitatea față de colaborator, rapiditatea tuturor demersurilor. Pentru cei care doresc eficiență, rapiditate și garanție în demersurile lor recomand cu încredere serviciile domnului Petru Lazăr.

Administrator Centrul Medical Marasti SRL / Cluj-Napoca

Dr. Viorica Todica

Tel. Contact:

Soos Sebi

Tel. Contact: 0745512002

Salut Petru,

Colaborarea mi s-a părut foarte ok. Totul a decurs cu implicare maximă.
Cel mai mult mi-a plăcut rapiditatea cu care am avansat în obținerea fondurilor.
Recomand cu încredere tuturor celor ce vor sa obțină fonduri. Aș caracteriza firma în mai multe cuvinte: profesionalism, inteligență, rapiditate, dialog, calm

 

Administrator NONANALOG SRL / Satu Mare

Ați dat dovadă de profesionalism, răbdare și promptitudine.
Un parteneriat încununat cu succes. Un proiect pe care l-am câștigat în cadrul START – UP Nation 2017. Pe tot parcursul colaborării comunicarea a fost excelentă, iar termenele stabilite au fost respectate cu strictețe.
În cazul în care vom dori să accesăm alte fonduri ne vom adresa în continuare aceleiași firme, recomandând-o călduros și altor aplicanți!
Sunteți partenerul de care orice firma are nevoie pentru a transforma o idee bună de dezvoltare într-un SUCCES GARANTAT.

 

Coordonator GLOBAL ENERGY PRODUCTS SA / Cluj-Napoca

Zaharia Lacramioara

Tel. Contact: 0755089212

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura că aveți cea mai bună experiență pe site-ul nostru.